Baixada Glòria Parc Güell

Les obres de millora de l’entrada al Parc Güell per la baixada de la Glòria han acabat. Això vol dir que s’ha recuperat l’accés al parc per aquest vial, que és el que utilitzen els visitants que arriben des de l’estació de metro de Vallcarca. Les obres, amb un cost aproximat de 450.000 euros, s’han finançat amb els diners recaptats amb el cobrament d’entrades per accedir a la zona monumental del parc.

Els treballs han servit per enjardinar la superfície situada per sobre de les escales de la baixada de la Glòria. Entre altres actuacions, se n’ha netejat i esporgat la vegetació existent, s’hi ha millorat l’accessibilitat i se n’han protegit —mitjançant baranes— els punts que han de restar inaccessibles per raons de seguretat o conservació de les restes.

Nou mirador sobre el Putxet

L’enjardinament de l’espai ha permès consolidar una zona d’estada de 320 metres quadrats amb vistes del Putxet, així com un seguit de petites esplanades. L’accés s’ha fet mitjançant escales i camins, respectant i recuperant les traces de murs de pedra seca ja existents.