Mossos i urbana

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desactivat un local ocupat per delinqüents multireincidents al barri de la Prosperitat, al districte de Nou Barris. En concret, a la finca situada al número 29 del carrer de la Flor de Neu. En l’operació policial s’han identificat 12 persones que sumen 58 antecedents per robatoris i furts.

Dins del local hi havia bicicletes i patinets

Els Mossos han entrat al local aquest dijous amb una ordre judicial. A l’interior s’hi han trobat bicicletes i patinets, que la policia s’ha endut per comprovar de qui són. També s’ha detingut una persona per un requeriment que tenia pendent i, després, s’ha retornat el local al propietari.

L’espai estava ocupat des del 10 de setembre i des de llavors la policia havia estat fet patrullatges a la zona per controlar que no s’hi produïssin incidències.

10 lladres més detinguts en 24 h

Aquest dijous també ha transcendit que els Mossos d’Esquadra han detingut 10 lladres més en només 24 hores acusats de robar amb violència telèfons, rellotges i bosses de mà. En aquest cas, les detencions es van fer al centre de Barcelona i entre tots ells acumulen una quarantena d’antecedents.