Un usuari recull la cistella de la Xarxa Popular d'Aliments del Raval.
Un usuari recull la cistella de la Xarxa Popular d'Aliments del Raval.

La pandèmia de la covid-19 ha castigat econòmicament moltes famílies del Raval que, durant els darrers mesos, no han tingut ingressos. Aquestes persones en una situació vulnerable han acudit a les xarxes veïnals que s’han organitzat per fer arribar els subministraments bàsics a les famílies i persones que més ho necessitaven. Ara bé, les entitats estan desbordades per la demanda i creuen que la situació podria empitjorar en les properes setmanes i mesos. Per aquesta raó, la Fundació Tot Raval impulsa la campanya solidària “#sumapelraval” amb el suport d’una setantena d’entitats del barri.

Aliments, higiene i material escolar

La campanya té com a objectiu recollir donacions per finançar la compra d’aliments, productes d’higiene personal i de neteja i material escolar. Les aportacions es poden fer al web mitjançant una transferència, un bizum o un pagament amb targeta de crèdit. També s’han habilitat tres punts de recollida d’aquests tipus de productes per a qui prefereixi comprar-los personalment. Es poden entregar a a l’Ateneu del Raval, el local Coco Concept Deco i Eamiss.

El Banc de Recursos Mancomunats de Ciutat Vella serà l’encarregat de distribuir els productes a les diferents xarxes solidàries que els repartiran a les famílies i persones que ho necessitin.