selectivitat 2023 directe pau catalunya

Ja s’ha publicat la primera assignació a la universitat 2023. Els alumnes de les PAU ja saben si podran cursar la carrera que havien escollit en primera opció. Aquest dimarts s’han fet públics els resultats de la primera assignació en la preinscripció universitària. Es tracta d’una data clau per als futurs universitaris, ja que en aquest moment els estudiants que han fet les PAU ja poden saber si podran accedir al grau i a la universitat escollits en alguna de les preferències.

Aquest dijous també s’han publicat les notes de tall 2023, que marquen la qualificació mínima necessària per poder entrar en una carrera.

Primera assignació a la universitat 2023: com consultar-la?

La consulta de la primera assignació de places es pot fer ràpidament a través del portal d’accés d’Universitats introduint el DNI i la contrasenya de cada estudiant. A partir d’aquí, l’usuari podrà veure de forma ràpida la informació.

Matrícula universitària 2023

Un cop se sàpiga a quina universitat han accedit els alumnes, entre el 14 i el 19 de juliol es podrà fer la matriculació. Per a aquells que no hagin pogut accedir a la carrera desitjada, tenen una altra oportunitat amb la segona assignació i les reassignacions.