Diverses entitats i associacions de defensa de l’habitatge digne han fet una acció per reivindicar el lloguer social. Els manifestants han entrat aquest dimecres a l’empresa Norvet, a la Casa de les Punxes(no n’és el primer cop) per mirar de frenar en concret dos casos de desallotjament.

Un és el del número 12 del carrer de Murillo, on hi ha l’últim inquilí de la finca, el qual ja es va intentar desallotjar sense èxit per les mobilitzacions que hi va haver. L’altre és el d’Aragó, 477, edifici que,  com el cas anterior, està pendent dels passos que emprengui la immobiliària, també propietària de la finca, a qui acusen de fer mòbing als inquilins que queden per poder tirar endavant la rehabilitació i promoció de pisos de luxe a l’immoble.

A l’interior de l’oficina, s’hi han tancat a negociar entitats i associacions en protesta, treballadors de Norvet i els Mossos d’Esquadra, que han arribat al lloc dels fets per mediar entre les parts. Les entitats no han aconseguit que Norvet es comprometi a fer-se enrere i, per tant, els desnonaments no han estat suspesos. L’acció ha finalitzat cap a les 14.30 h, quan els Mossos han retirat els activistes.

En l’acció d’aquest dimecres hi han participat, entre d’altres, el Sindicat de Barri de Poble Sec, la PAH i l’Oficina de l’Habitatge de Gràcia.