Cablejat camuflat entre la vegetació, carrers plens de forats i manca d’enllumenat. Són les queixes principals dels veïns de Can Rectoret, que han presentat diverses instàncies a l’Ajuntament. Segons els veïns, el consistori diu que no hi ha dotació pressupostària per fer-hi millores.

En els dos últims anys, alguns veïns de Can Rectoret han presentat fins a cinc instàncies a l’Ajuntament demanant més i millor manteniment en aquesta zona de muntanya. Entre altres aspectes, denuncien que els pals dels cablejats elèctric i telefònic estan deteriorats i que la vegetació s’enreda amb els cables. Alerten que aquesta situació pot provocar un incendi: “Molts cables elèctrics estan plens de vegetació i aquí mai no han vingut a podar, això és un gran perill”, diu un veí.

També es queixen del deteriorament del paviment dels carrers que els connecten amb la parada de ferrocarril de les Planes i denuncien manca d’enllumenat en moltes zones.

La veïna Alejandra Pi es queixa que “fa gairebé quatre anys que reclamem que ens solucionin un problema de necessitats bàsiques i ara ens diuen que destinaran un milió d’euros al Mercat de Vallvidrera”. Els veïns se senten enganyats, ja que el consistori sempre havia argumentat que no es feien millores per la falta de pressupost al barri de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes. Per això, demanen a l‘Ajuntament que faci manteniment i se solucionin els problemes d’una zona que “està abandonada”.