Equilibris de tota mena per mirar d'evitar un desallotjament que sembla imminent. Cinc anys després de la seva inauguració, la Nau Espacial té tots els números per acabar enderrocada. Els usuaris en reivindiquen el seu paper. BORIS PRAT "La nau és un espai de llibertat, un espai de creació, un espai de vida. Fan falta espais així, no n'hi ha gaires. És una llàstima." EVA MARTÍNEZ "Fa anys que la nau funciona de conya. Hi ha actuat gent reconeguda, fins i tot del Circ du soleil. Aquest espai atrau gent a Barcelona." A la nau hi viuen unes 10 persones. Els ocupants expliquen que reben més de dues-centes visites diàries. Es tracta d'un espai amb més de cinc-cents metres quadrats, on s'hi organitzen tota mena d'activitats relacionades amb el món del circ i les arts. La propietat, Sacyr Vallehermoso, n'ha denunciat l'ocupació i ara els inquilins demanen un nou lloc on poder expressar-se. CÉSAR DÍAZ "Queremos que el Ayuntamiento o un privado nos ceda un espacio para seguir funcionando. No pedimos ningún presupuesto ni que nos mantengan de ninguna manera. Sabemos que el Ayuntamiento tiene muchísimos espacios desocupados o vacíos." "No vamos a tirar piedras ni vamos a pelear. No somos de hierro y estamos en contra de las armas. Nosotros somos artistas de circo, arte, cultura." La cercavila ha acabat la plaça de Sant Jaume, on els manifestants han cridat consignes contra els desallotjaments. Membres de La Nau ja han anunciat noves mobilitzacions abans del judici.

Cinc anys després de la seva inauguració, la Nau Espacial té tots els números per acabar enderrocada. Dissabte a la tarda els usuaris n’han reivindicat el paper. A la nau, situada al barri de la Llacuna del Poblenou, viuen unes 10 persones i els ocupants expliquen que reben més de 200 visites diàries.

Es tracta d’un espai amb més de 50 metres quadrats, on s’organitzen tota mena d’activitats relacionades amb el món del circ i les arts. La propietat, Sacyr Vallehermoso, n’ha denunciat l’ocupació i ara els inquilins demanen un nou lloc on poder expressar-se com a artistes. El desallotjament està previst per al 8 de juliol.