La mobilització, organitzada per l’Assemblea Llibertària l’Oca de Gràcia amb el lema “Cap agressió sense resposta! Juntes destruïm el feixisme!”, ha començat a la cruïlla entre els carrers de Mandri i la ronda del General Mitre, un dels punts de trobada dels manifestants unionistes i on els darrers dies s’han produït algunes concentracions d’ultres.

La protesta antifeixista ha recorregut diversos carrers de Sant Gervasi – Galvany encapçalada per una pancarta amb els lemes “Ens apallissen, ens apunyalen. Ens defensem”. Els manifestants han tallat la ronda de General Mitre durant uns minuts i han pintat lemes “Fora nazis” en algunes les voreres.

La mobilització ha coincidit al carrer de Ganduxer amb una cinquantena de manifestants unionistes, alguns d’ultradreta, que han sortit com a resposta a la protesta antifeixista i han cridat lemes com “Catalunya és Espanya”.  En aquest punt és on els Mossos d’Esquadra han hagut d’aturar la marxa i han desplegat un fort dispositiu per separar els dos grups.

Un grup d’ultradreta respon a la manifestació antifeixista i és separat pels @mossos @btvnoticies pic.twitter.com/LQDU2EIv1D

Durant la protesta espanyolista es van produir agressions als estudis de Catalunya Ràdio, on un grup d’un centenar de persones va intentar entrar violentament als estudis de l’emissora i van trencar alguns vidres; es va agredir i coaccionar un equip de periodistes de betevé i també es van amenaçar membres de la institució cultural del CIC.