El que hauria de ser un fet habitual, que fes fresca per Tots Sants, s’ha convertit en quelcom cada cop més excepcional des de fa uns quants anys. Enguany, però, tot fa pensar que ens menjarem les castanyes i els moniatos en un context tèrmic més habitual per a les dates, fins i tot amb temperatures lleugerament més baixes del que tocaria en alguns sectors del territori.

La nit de dimarts a dimecres es preveu freda a l’interior i el nord del país, fins i tot amb lleus glaçades en zones fondes dels Pirineus i el Prepirineu. A Barcelona la temperatura mínima es mourà entre els 13 i els 15 graus.

Tots Sants serà un dia tranquil, malgrat que tornarà a augmentar la nuvolositat. El cel es mostrarà canviant en conjunt però no s’espera que plogui ni a Barcelona ni a bona part del país. Els darrers mapes tan sols albiren la possibilitat d’algun plugim entre les Terres de l’Ebre i el sud de la costa tarragonina. El termòmetre  es mourà a l’entorn dels 19 ºC al migdia a la ciutat de Barcelona.

L’entrada de vents de component sud entre dijous i l’inici del cap de setmana, farà reputar novament el termòmetre, que tornarà a marcar valors relativament suaus durant uns quants dies, clarament per damunt dels 20 graus a les hores centrals de la jornada.

L’ambient de plena tardor podria tornar a visitar-nos a l’inici de la setmana vinent.