Més d’un centenar de persones convocades per la plataforma En Peu de Pau s’han concentrat pacíficament aquest dilluns al matí a  les portes de Catalunya Ràdio per oferir un esmorzar solidari,  després de l’atac d’un grup de violents divendres passat que van participar en la manifestació a favor de la unitat d’Espanya.  Ha estat una mostra més de solidaritat, després que durant el cap de setmana diferents ciutadans hagin deixat rams de flors a la porta d’accés de l’emissora. Les agressions van afectar també un equip de periodistes de betevé.

“Resistència pacífica, no violenta i solidària”, és la frase que s’ha pogut llegir a les armilles del col·lectiu d’En Peu de Pau que, de manera conjunta amb treballadors de Catalunya Ràdio, i amb la presència de David Fernàndez, exdiputat de CUP,  s’han concentrat al llarg de mitja hora per mostrar el rebuig frontal als fets de divendres.

La convocatòria de l’esmorzar solidari s’ha fet a través de les xarxes socials. A tres quarts de vuit han arribat els primers convocats i mitja hora més tard l’acte ha conclòs amb tots els assistents agafats de les mans i lluint les armilles blanques d’En Peu de Pau.