Mentre que alguns barcelonins han començat el 2024 a Maria Cristina o en alguna de les festes que s’han organitzat als locals nocturns de la ciutat, d’altres han preferit matinar i gaudir del dia de Cap d’Any des de primera hora del matí. I com cada 1 de gener… no hi pot faltar la llista de bons propòsits. Però quins desitjos i reptes tenen els barcelonins? Es repetiran els clàssics: tornarem a plantejar-nos anar al gimnàs o aprendre idiomes?

La família i la salut, entre les prioritats

Contra tot pronòstic, els més matiners no tenien a la llista de desitjos per a aquest 2024 deixar de fumar o fer més esport. De fet, només un dels ciutadans que ha parlat amb betevé aquest dilluns al matí s’ha plantejat entrenar-se més amb l’entrada de l’any. La resta ha deixat de banda la part física i s’han centrat més en la part emocional. Passar més temps amb la família, aconseguir ser més feliç o visibilitzar la discapacitat són alguns dels propòsits del 2024.

Realisme el primer dia de l’any

El realisme també ha marcat els propòsits per al 2024: “No es compleixen mai els propòsits, només necessito salut i bon rotllo“, ha dit un dels barcelonins més matiners. Tot i estar de vacances, entre els més petits de la casa hi ha l’objectiu de millorar les notes.