primer nado barcelona 2024
Foto: Departament de Salut

Matteo Alexander ha estat el primer nadó nascut el 2024 a Barcelona. Ho ha fet a les 0.10 h a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Fill dels barcelonins Joselyn Sulma i Álex Alberto, el Matteo Alexander ha pesat 3,635 quilos i ha estat el segon nadó del conjunt de Catalunya.

Primer nadó del 2024 a Catalunya

El primer nadó de l’any a Catalunya nascut quan passava només un minut de la mitjanit. És el Jacob, nascut a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell, a la regió sanitària Alt Pirineu i Aran. En aquest cas, el petit ha pesat 2,630 quilos. La mare i el nen es troben en bon estat de salut, segons ha informat el Departament de Salut.

primer nado catalunya 2024
Foto: Departament de Salut

Altres nadons nascuts entre les 0 i la 1 h

A la resta de regions sanitàries, després del Jacob i el Matteo Alexander, ha nascut un nadó, encara sense nom, a Girona, concretament a l’Hospital de Figueres. Pesa 3,230 quilos i els seus pares, la Rupindar Kaur i l’Amrik Singh, viuen a Llançà. A la regió Metropolitana Sud, l’Eithan ha nascut a les 0.47 h, fill de la Braydin i el Manuel, provinents de Sant Boi de Llobregat.

Encara abans de la 1 h, a la regió sanitària del Camp de Tarragona, el Víctor ha estat el primer nadó de la zona: ha nascut a les 0.52 h, amb un pes de 3,420 quilos, fill de l’Ewelina i el Rubén, veïns de Valls.