La campanya de conscienciació i visibilització de les persones refugiades LGBTI consta d’una sèrie de quatre cartells que exposen el testimoni de persones reals que han passat per aquesta experiència. Es podrà veure tant en suports publicitaris com en xarxes socials. També hi haurà dues conferències al Convent de Sant Agustí, una de caràcter internacional el 14 de juny i una altra el 27 de juny sobre el sistema d’asil a Espanya.

El Pride Barcelona combinarà aquesta imatge reivindicativa i social amb el vessant més festiu. Per això, la campanya de suport als refugiats conviurà amb un altre cartell amb el lema “#allmyloving”. L’objectiu és transmetre un “missatge d’amor a tota la ciutadania”.

Una altra de les novetats del Pride Barcelona d’aquest any és la recuperació de l’espai de l’avinguda de la Reina Maria Cristina del 29 al 30 de juny, que tindrà tres ubicacions principals. El Pride Village serà l’espai destinat a les associacions LGBTI, amb xerrades, activitats i una zona de restauració. El Pride Kids tindrà activitats i elements infantils on les famílies seran les protagonistes. I a l’escenari principal es faran els concerts, concurs de ball, competicions de drag-queens i acturan DJ i altres artistes. Entre les actuacions musicals que ja han confirmat hi ha Gala, Camela, La Prohibida, Ms Nina, King Jedet i Conchita, la guanyadora d’Eurovisió 2014.

Edificis il·luminats amb l’arc de Sant Martí

Coincidint amb la setmana de l’orgull gai, el 28 de juny diferents edificis s’il·luminaran amb la bandera de l’arc de Sant Martí per visibilitzar el suport a la comunitat LGBTI. Entre aquestes ubicacions hi haurà la Torre Agbar, la Casa Batlló, l’Hotel Vela, el Centre Comercial les Arenes i El Molino.