Els diners de Bombers amb causa s’han obtingut a través de la venda de calendaris solidaris i també amb les inscripcions a dues curses organitzades pels Bombers de Barcelona, els Bombers de la Generalitat i els Bombers d’Andorra. La novetat d’aquest any és que, per primera vegada, els beneficis recaptats (més de 55.000 €), s’han repartit entre tres projectes.

Pel director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, Oriol Bota, això és una mostra del creixement any rere any d’aquesta iniciativa solidària. En aquest sentit, Bota ha assegurat que Bombers amb causa “no té sostre”, alhora que ha destacat que el projecte permet “reivindicar els invisibilitzats i la gent vulnerable”.

Homenatge al bomber Rafa Arnabat

A més de lliurar els tres xecs als projectes beneficiaris de Bombers amb causa, els membres dels cossos i de l’Obra Social Sant Joan de Déu també han homenatjat Rafa Arnabat, un dels bombers més implicats en la iniciativa i que a principis d’aquest any va morir. Per això han lliurat una litografia a la seva vídua i Bombers amb causa s’han fos en un sentit aplaudiment.