Feia setmanes que al districte de Sant Martí havien saltat totes les alarmes per diversos robatoris a noies menors d’edat. El presumpte responsable, un home de 55 anys, ha estat enxampat i ja ha ingressat a la presó. L’atracador les esperava al portal de casa seva a l’hora que tornaven del centre educatiu, les amenaçava amb una navalla i els robava el telèfon mòbil. Se li atribueixen set robatoris amb intimidació. Després d’unes setmanes de neguit, els veïns ja respiren més tranquils.

L’alarma la va donar una veïna que el va reconèixer

Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, el cas havia creat una important alarma social al districte de Sant Martí des de mitjans d’octubre. Els veïns havien fet circular una descripció de l’home i, fins i tot, una imatge captada amb telèfons mòbils.

Gràcies a això, una veïna el va reconèixer pel carrer i va donar l’alerta a un agent de la Guàrdia Urbana que estava fora de servei. El policia el va retenir i va avisar els Mossos d’Esquadra, que van fer les comprovacions. Durant l’escorcoll li van trobar una arma blanca i també una targeta de transport d’una de les víctimes, que precisament havia denunciat el robatori el dia anterior. Després de passar a disposició judicial, aquest dilluns el detingut ha ingressat a la presó.