Posa't la gorra

El Parc de la Ciutadella s’ha omplert un any més de gorres i de solidaritat. Aquest dissabte s’hi ha celebrat la festa “Posa’t la gorra“, destinada a donar a conèixer la realitat dels nens i adolescents amb càncer i recaptar diners per donar suport a les famílies. La festa, organitzada per l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya), ha aplegat enguany més de 3.000 persones.

Durant tot el matí s’han organitzat activitats i tallers per als més petits. El Mag Lari ha estat l’encarregat de dinamitzar l’escenari, que s’ha instal·lat a la plaça de la Cascada Monumental, i per on hi han passat grups com Xiula, Zebrass Marching Band o l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu. També s’hi han pogut trobar tallers de treballs manuals, pintacares o de construcció.

Els assistents han pogut col·laborar en la causa tot comprant una gorra, que ja ha esdevingut una icona d’aquesta festa i que en aquesta edició ha estat dissenyada per Pepe Jeans. Els vuit euros que costa seran destinats a finançar els serveis que l’AFANOC ofereix gratuïtament a les famílies per millorar les seves condicions a l’hospital i a mantenir La Casa dels Xuklis, l’habitatge d’acollida que ofereixen a les famílies que venen de més lluny i s’han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin tractament.

A més, la gorra permetia també l’accés gratuït pels nens al Zoo de Barcelona i un descompte d’un 50 % per als més grans durant tot el dia.