El president de la Generalitat, Carles Puigdemont; el vicepresident, Oriol Junqueras; la portaveu del govern català, Neus Munté; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull; la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret; la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, i la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz han condemnat la violència del cartell difós per Endavant i han mostrat el seu suport al conseller de Salut, Toni Comín. En declaracions a RAC1, Comín, ha afirmat que “l’ideal” seria que es retirés el cartell.

 

La diputada al Parlament de la CUP Mireia Boya ha afirmat també a través de Twitter que no li agrada veure “cap tipus de violència”. Tot i això, en una piulada posterior ha afegit que “retallar en sanitat, no revertir privatitzacions i tancar punts d’atenció a la gent és violència”.

 

El diputat de la CUP Carles Riera ha afirmat que “és un cartell que crida més a la comicitat que no al dramatisme ni molt menys a la violència”. Riera ha conclòs que la polèmica que s’ha generat “està fora de lloc” i és “intencionadament exagerada”.