El Casal Popular Tres Lliris ha fet aquest diumenge al vespre una concentració de rebuig a l’atac que va patir a la seva seu divendres al matí. L’entitat, situada al barri de Gràcia, va aparèixer amb pintades nazis a les parets de dins del local, concretament esvàstiques i les sigles “SS” en referència a les Schutz-Staffel, les “esquadres de protecció” del règim nazi.

Pintades nazis al Casal Tres Lliris

Un centenar de persones s’han concentrat a la plaça de la Vila de Gràcia i han fet un recorregut pel barri en rebuig a aquestes pintades. Segons han explicat els membres del casal, la porta d’entrada estava forçada i les pintades es van fer a l’interior del local, situat al carrer de Nil Fabra amb Torrent de l’Olla.

Els responsables del local autogestionat van respondre el mateix dia amb un manifest a Twitter i, posteriorment, van convocar a una concentració a la mateixa xarxa social.

Atacs reiterats

Segons el casal antifeixista i tal com fan constar en el seu manifest, no és la primera vegada que reben un atac d’aquestes característiques. I afegeixen que aquestes agressions coincideixen amb un augment de l’extrema dreta.