Ara sí, les persones nascudes entre els anys 1982 i 1986 ja poden demanar cita per vacunar-se contra la covid-19. Finalment, Salut ha obert aquesta opció a la franja de la trentena i, com en les darreres convocatòries, començarà pels de més edat. Salut fa aquest pas perquè, assegura, les properes setmanes arribaran molta quantitat de dosis i, a més, segons el departament, hi ha molta gent d’entre 40 i 49 que ja s’ha vacunat o té la cita per fer-ho.

L’anunci ha arribat aquest dijous després que dimarts Salut publiqués per error la convocatòria d’aquesta franja. L’enllaç va córrer per WhatsApp fins que el departament el va eliminar i ho va atribuir a unes proves per estar preparats quan arribés el moment.

Així, durant els propers dies, les persones convocades aniran rebent un missatge de text al mòbil que els derivarà a l’aplicació des d’on han de reservar la cita. També es pot fer mitjançant el web vacunacovidsalut.cat. L’última franja d’edat convocada va ser la de 40-44 anys, que va començar a rebre el vaccí fa pocs dies.