Els manifestants, 300 segons la Guàrdia Urbana i 500 segons la plataforma, volen mostrar el seu suport al text de llei presentat als grups parlamentaris al Congrés dels diputats. L’organització reivindica que cal comptar amb una legislació que permeti posar fi als desnonaments, així com també amb els talls de subministrament. El portaveu de la PAH a Catalunya, Carlos Macías, assegura que s’ha reactivat la bombolla de l’especulació al món immobiliari, ja que, segons diu, diversos grups inversors que han comprat edificis sencers estan fent fora alguns veïns evitant renovar-los el lloguer o fent-los assetjament immobiliari perquè marxin de l’edifici.

A la concentració, iniciada a plaça de Catalunya i que s’està desplaçant cap a altres punts on alguns veïns pateixen assetjament immobiliari, la PAH reivindica el lloguer assequible i l’habitatge social, per reallotjar famílies en pisos propietat d’entitats bancàries.

El recorregut de la plataforma passa pel carrer de Lancaster, on hi ha tres blocs afectats; el carrer de Sant Bartomeu, on hi ha un altre edifici, l’hotel que s’està construint a les Drassanes i acabarà a l’espai Àgora de Juan Andrés —on hi té espai l’assemblea del Raval, que ha iniciat la campanya “Raval Resistim” per localitzar veïns afectats per assetjament immobiliari.