Estan convençuts que poden seguir aturant més desnonaments, i per això no defalleixen. Més de 200 persones han alçat la veu davant la seu central de CatalunyaCaixa per fer saber a l'entitat que se'ls ha acabat la paciència. La Plataforma es queixa que des que van començar les negociacions ara fa dos mesos, CatalunyaCaixa només ha donat resposta a 11 dels més de 300 casos presentats, i considera que des que es va obrir aquesta via de diàleg, les resolucions han estat més lentes que mai. El que vol l'associació és accelerar el procés de resolucions perquè la situació dels afectats és límit. Des que la Plataforma va comunicar que reprenia les protestes aquest dilluns, CatalunyaCaixa ja els ha contestat. L'entitat assegura que properament donarà resposta a desenes de casos però els afectats continuaran amb les mobilitzacions fins que aquestes promeses no es facin realitat.

Les PAH catalanes reprenen les accions en contra de Catalunya Barnc. Després de dos mesos de negociacions, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca critica que dels 321 casos presentats a l’entitat bancària, només s’han signat 11 dacions en pagament.

La plataforma va emetre un comunicat dilluns passat en què van anunciar noves protestes. Com a resposta, Catalunya Banc va convocar representants del moviment aquest dimarts. Segons explica la plataforma, els van assegurar que podrien oferir més dacions en pagament els pròxims dies però, diuen, els van amenaçar de trencar les negociacions si no s’aturaven les mobilitzacions.