Aquests nens formen part de l'orquestra infantil Do d'Acords. Un espai en què no només aprenen música. PABLO PERSICO, director de l'orquestra Do d'Acords "Nosotros a través de una metodologia que se llama metodologia Integra Sons logramos desarrollar aspectos de desarrollo personal de cada niño, aspectos sociales que pueden aplicar en su entorno más inmediato de modo positivo y luego trabajamos fundamentalmente aspectos de creatividad." La prioritat d'aquest projecte és la inclusió social i el diàleg intercultural entre els nens del Poble-sec. Un objectiu que s'assoleix component i tocant en equip. La iniciativa es va posar en marxa ara fa quatre anys. De moment, ja hi han passat prop d'un miler d'alumnes amb problemes econòmics o d'integració de les escoles Jacint Verdaguer, Carles I, l'Institut Consell de Cent i l'Institut 25a Olimpíada. ROCIO LEYLA VAZQUEZ, membre de l'orquestra Do d'Acords "Aprendo a tocar cosas nuevas y también escucho. Antes tenía mucha vergüenza pero ahora ya me la he quitado y ya sé tocar los instrumentos." YEQIANG LIN, membre de l'orquestra Do d'Acords "Pablo nos dice lo que tenemos que hacer y nos deja tiempo para crear. Cuando comencé era muy difícil y ahora me parece bastante fácil." A més del creixement personal, tot aquest esforç té una altra recompensa. Al llarg de l'any, els alumnes participen en diversos concerts acompanyats de músics professionals.

La música i el treball en equip poden ajudar a millorar la vida dels nens. Partint d’aquesta idea va néixer Integra Sons, una associació que es dedica a l’ensenyament d’instruments musicals i la creació artística comunitària com a mètode ideal per al desenvolupament d’aptituds i la transmissió de valors. Des de fa quatre anys Integra Sons desenvolupa el projecte Do d’Acords al Poble-sec i ja hi han participat prop d’un miler de nens.

Do d’Acords se centra en la creació i desenvolupament d’una orquestra infantil i juvenil amb el propòsit d’afavorir la inclusió social i el diàleg intercultural i la cohesió social d’aquest barri de Barcelona, al districte de Sants-Montjuïc.