noia ferida ull aldarulls via augusta

Dues noies que participaven en la protesta per rebutjar l’empresonament del raper Pablo Hasél han resultat ferides enmig dels aldarulls viscuts a la via Augusta. Una de les víctimes ha patit una ferida a la zona de l’ull fruit de l’impacte d’una bala d’escuma, segons el SEM. L’incident s’ha produït mentre alguns manifestants llançaven a agents dels Mossos d’Esquadra objectes contundents, com vidres, i la línia policial els responia amb trets.

En el moment del succés, la noia es trobava just a l’altura dels contenidors des d’on alguns manifestants llançaven ampolles de vidre a la policia. Tan bon punt ha resultat ferida, personal de Sanitaris per la República s’hi ha desplaçat per atendre la noia, que finalment ha pogut aixecar-se per ella mateixa. Durant els incidents, ha resultat ferida al cap una segona persona que, segons Sanitaris per la República, també ha estat com a conseqüències d’una bala de “foam” disparada per la policia catalana.

Desenes de protestants han continuat durant bona part de la nit amb el llançament d’objectes contra la policia i amb la crema de contenidors enmig del carrer, que han originat uns focs que han arribat a cremar motos estacionades a la via pública.

11 assistències del SEM

Segons ha comunicat el SEM a través del seu compte de Twitter, aquesta nit han atès un total d’11 persones, de les quals n’han traslladat quatre a centres hospitalaris.