Algunes de les motocicletes que estaven estacionades a la via Augusta han acabat cremades durant els aldarulls produïts després de la manifestació contra l’empresonament del raper Pablo Hasél. Durant la protesta, algunes persones han cremat contenidors i un dels focs s’ha arribat a estendre fins a la zona de les motos, on com a mínim tres vehicles han acabat totalment cremats i un quart, parcialment afectat.

Tan bon punt les flames anaven guanyant terreny, els Mossos d’Esquadra han mogut posicions per fer retrocedir els manifestants i, així, garantir l’accés dels Bombers, que s’hi han acostat i han acabat extingint el foc. L’alçària de les flames era molt considerable. En alguns casos, s’han cremat arbres de la via pública.

Just abans de la crema de les motos hi ha hagut molts moments de tensió entre manifestants i policia, amb llançament d’objectes i trets de bales d’escuma. Tot plegat ha acabat amb dues persones ferides per bales de foam, una de les quals a la cella. En total el SEM va realitzar 11 assistències i quatre trasllats a un centre hospitalari.