Susanna Barreda, Txell Bonet i Laura Masvidal confien que el suport que els ha mostrat aquest dimecres l’Ajuntament no es quedi només en un acte. Les parelles de Sànchez, Cuixart i Forn, han afirmat al programa ‘bàsics’ que esperen que sigui un compromís de llarga durada i que obri la porta a fer més transversal la seva lluita pels drets fonamentals.

“És benvingut, arribi quan arribi”. Així s’han referit les parelles de Sànchez, Cuixart i Forn a l’acte de suport que ha organitzat l’Ajuntament aquest dimecres al matí. Totes tres han coincidit a destacar la importància que des de les institucions es faci d’altaveu de la seva denúncia. Barreda, Bonet i Masvidal han recordat que reclamen “drets bàsics”. Per això, la parella de l’exregidor Joaquim Forn ha lamentat que els socialistes no s’hagin sumat a l’acte i que “ni amb l’acostament dels presos s’hagin sentit còmodes”.

Com estan?

Sobre la situació de Sànchez, Cuixart i Forn a la presó, totes han afirmat que es mantenen ferms. “Dir que està bé, és un ‘bé’ entre cometes” ha puntualitzat Laura Masvidal. Susanna Barreda ha afegit que “la situació comença a ser insuportable”. Txell Bonet ha donat una resposta “escèptica” per donar a entendre les condicions en què es troben.