Els primers flocs s’han vist caure a la part nord de la ciutat. A Vallvidrera ha començat a nevar des de primera hora del matí i poc després les volves s’han estès a altres punts com el Velòdrom d’Horta, la Sagrada Família i el barri de la Guineueta. No n’han caigut quantitats importants, però sí la neu suficient per tenyir de blanc els cotxes, els jardins i el mobiliari urbà.

La neu s’ha estès des la zona alta fins a la resta de la ciutat, arribant a molts racons i sorprenent els veïns i aquelles persones que treballen a l’aire lliure. A la ronda de Dalt, a l’altura de la Vall d’Hebron ha nevat intensament, però res a veure amb la nevada de fa dos anys. A Vallvidrera s’han llevat amb teulades enfarinades, però amb poca neu al terra per la sal i l’acció de les màquines llevaneu.

Molts curiosos s’han apropat al cim del Tibidabo on la boira feia complicat veure les atraccions del parc, que han quedat també cobertes per la neu.

La resta de la ciutat també s’ha llevat amb neu. Els flocs han arribat a Montjuïc, Gràcia, Camp de l’Arpa i la Sagrada Família.