N'hi havia que tenien moltes ganes de veure neu a la ciutat i per això, al principi de la nit, tenien l'esperança que Barcelona acabés ben enfarinada. ARIADNA JIMÉNEZ: "Queda molta nit encara. Potser canvia el temps, no? Seria maco que caigués. Sempre agraden aquestes coses, sempre són boniques de veure. Però aviam què passa". XAVI AGUILERA: "Tal com he sentit a les notícies m'esperava bastant més de fet però bé, vaja, de moment s'aguanta la cosa." Qui més deu haver notat la baixada de temperatures són les persones que viuen al carrer. L'Ajuntament els ha donat menjar i mantes i els ha ofert passar la nit en centres preparats per a situacions d'emergència. Tot i així, molts sense sostre encara han dormit al ras. Mentrestant, la pluja ha ajudat a fer calaix als taxistes... MARIO GRAU, taxista: "Hemos trabajado bien. No hay hielo en la calzada, no hay nada, o sea que se ha trabajado bien." JOSÉ GONZÁLEZ, taxista: "Avui ha plogut i això millora, però el fred molt sovint treu clientela perquè la gent no surt al carrer." Les màquines llevaneu no han tingut feina aquesta nit i només han actuat de manera preventiva. On sí que ha nevat ha estat a les cotes més altes de la ciutat. Ara mateix, quan són gairebé les cinc del matí, continua nevant al Parc de Collserola, això sí, d'una manera molt feble. La neu s'ha alternat amb la boira, que ha impedit poder veure la torre de Collserola. La temperatura mínima en aquest punt de Barcelona ha estat de zero graus i ha deixat imatges com aquesta...

El govern municipal continua atent a l’episodi així com la resta de serveis municipals implicats per seguir coordinant la resposta davant la possibilitat de nevades. L’Ajuntament mantindrà la suspensió del reg als carrers i els aspersors i sortidors de les fonts ornamentals per evitar la formació de plaques de gel.

De nit i matinada hi ha hagut alguns episodis puntuals de neu i aiguaneu a la zona alta de la ciutat que no han arribat a quallar. Pel que fa als equips d’emergència durant la nit de dimecres a dijous han intervingut 8 equips de més de 55 persones que han contactat al carer amb 138 persones.

El procediment també es dirigeix a les persones que puguin quedar retingudes forçosament a escoles, centres de dia, estacions de tren i autobus, i a aquelles que pel fred o la neu no puguin romandre al seu domicili i persones vulnerables que resideixen en llocs aïllats de la ciutat.