L’operació s’ha desenvolupat a dos domicilis ubicats a la plaça dels Traginers, 7 -on s’han produït els arrestos- i al carrer de l’Hostal d’en Sol, 1, al barri Gòtic. El dispositiu ha finalitzat amb la detenció de dues persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública.

Agents dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han decomissat nou grams de cocaïna, 250 euros i dues balances de precisió. A més, en el moment de l’escorcoll, hi havia més d’una dotzena de consumidors a l’interior dels locals.

Els veïns del barri denuncien que se senten insegurs

Els veïns han explicat a betevé que el domicili de la plaça dels Traginers és propietat d’un home d’origen qatarià que el lloga per uns 2.000 euros mensuals, però com que el pis és buit, l’han ocupat. A més, asseguren que van fer arribar la problemàtica a la gestora de la propietat, però que se’n va desentendre. D’altra banda, els veïns asseguren que els consumidors aprofiten per accedir-hi de nit i que se senten insegurs.

D’altra banda, un grup de veïns han impulsat la plataforma Resistim al Gòtic per rebutjar l’especulació del barri i evitar que la problemàtica dels narcopisos sigui similar a la del Raval. Afirmen que aquesta situació no desapareixerà fins que no s’aturi l’especulació. Per aquest motiu, han convocat una manifestació el proper 11 d’abril a les 17 h. 

El PDeCAT se suma a les denúncies de veïns i comerciants

Aquest dimarts al matí, el grup del PDeCAT a l’Ajuntament ha demanat al govern de Colau accions més contundents contra l’ocupació de pisos per vendre-hi droga. En aquest sentit, s’ha sumat a les denúncies de veïns i comerciants de la plaça dels Traginers, que han assegurat que hi ha cinc pisos ocupats on es ven droga, alguns dels quals han estat l’objectiu de l’operació policial d’aquesta tarda.

Operatiu policial Mossos narcopisos