Encara és d’hora per fer un balanç però, de moment, els resultats són positius, segons els responsables del centre de dia Dar Chabab, destinat a atendre joves immigrants en situació de vulnerabilitat. Actualment estan treballant amb uns 25 nois que s’acosten al centre regularment, a qui els ofereixen servei de bugaderia, higiene, menjar, psicologia i psiquiatria.

Al centre també intenten posar en contacte els joves amb altres serveis socials, com albergs municipals. Així és com van aconseguir que en Mohamed pogués tenir un sostre on dormir després de passar un temps al carrer. Per al director de Dar Chabab, Oriol Janer, és important oferir-los ajuda però també aconseguir que aquests joves tinguin la voluntat d’interessar-se per fer altres activitats i puguin refer la seva situació.

Aquesta casa dels joves, com es tradueix Dar Chabab, obre de 9 a 21 h i hi treballa un equip de 18 professionals, entre educadors, integradors socials, terapeutes, psicòlegs, psiquiatres, infermers i experts en tallers.