La tradicional Fira de Reis de la Gran Via ja és en plena activitat. Els comerciants van obrir les parades el 20 de desembre i ho faran fins al 6 de gener, quan els Reis ja hauran repartit els regals. Els paradistes lamenten les poques vendes d’aquests primers dies, tot i el bon temps que està fent a la ciutat. Tot i això, confien que la situació canviï: estan esperançats que les compres vagin a més durant els pròxims dies.

Les previsions meteorològiques també són optimistes: l’ambient assolellat i atípicament càlid s’allargarà com a mínim fins Nadal. A més, el vent, que va provocar el tancament i destrosses en algunes parades el 2017, no serà enguany protagonista.

273 parades amb joguines, artesania i gastronomia

La Fira de Reis de la Gran Via està formada per 273 parades. L’oferta és ben variada: des de l’artesania tradicional fins a productes gastronòmics o joguines per als més petits. Aquest és un bon espai per comprar els últims regals de les festes o per agafar idees.

Per la seva banda, la Fira de Santa Llúcia ha tancat portes amb els paradistes força satisfets per les vendes generals assolides. Tot i que l’afluència de visitants aquest diumenge ha estat força elevada, els comerciants asseguren que han notat una davallada dels ingressos en comparació amb els dies anteriors.

Fira de Santa Llúcia

Les dues fires han coincidit aquest diumenge, quan totes les botigues obertes tenen permís per obrir enmig de la campanya de Nadal.