Un veí de Nou Barris va rebre la notificació l’11 d’abril. Se’l sanciona amb 300€ per haver penjat una pancarta de plàstic al monument de la plaça de Llucmajor el 8 de març. La multa s’empara en la prohibició de penjar pancartes que preveu l’ordenança de civisme. L’article 23 especifica que no es poden col·locar cartells, tanques rètols, pancartes ni adhesius de publicitat o propaganda en elements o mobiliari del paisatge urbà. Per a aquestes infraccions lleus, la normativa preveu sancions d’entre 120 i 700 €.

Des de la campanya, expliquen que la pancarta amb el lema “Nou Barris cabrejada diu: nosaltres parim nosaltres decidim” es va col·locar durant els actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Asseguren que les mobilitzacions “van discórrer pacíficament” i que van tenir cura per no fer malbé el mobiliari urbà.

Per això, denuncien que la multa és abussiva. També avancen que donaran suport a la presentació d’un recurs contra la sanció i exigeixen a la regidora del districte, Imma Rognoni, que intercedeixi en el cas i s’anul·li la multa.