Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana s’han desplegat aquest divendres a la tarda a Sarrià per un segrest en un domicili del carrer d’Amigó, 39. L’avís l’han rebut a les 17.10 h i, després de fer les primeres comprovacions, han confirmat que dues persones havien estat retingudes en contra de la seva voluntat.

El Grup Especial d’Intervenció (GEI) ha treballat en el cas i —segons fonts policials— després de mantenir una negociació que ha resultat infructuosa a les 20.10 h han accedit al domicili, on han alliberat un home i una dona i han detingut tres homes, presumptament relacionats amb els fets. Tant els segrestadors com els ostatges eren d’origen asiàtic. Segons l’agència Europa Press, els segrestadors havien demanat un rescat d’almenys 370.000 euros per alliberar-les.

El comissari en cap dels Mossos, Eduard Sallent, i el tinent d’alcaldia de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, s’han acostat a la zona per seguir el dispositiu, que ha finalitzat cap a les 21.30 h. A partir d’aquest moment, la Divisió d’Investigació Criminal es fa càrrec de la investigació per esclarir la motivació.