Després de mesos aturades, les escales mecàniques del carrer de Costabona, a Ciutat Meridiana, dilluns 13 de maig van tornar a funcionar. El cas és que només cinc dies després, tornen a estar espatllades.

Els veïns alerten que aquest fet els dificulta novament la mobilitat: “Soc veí i he de pujar les escales cada dia caminant. I, pel que sembla, les deixaran així. I això no pot ser”, indica un usuari.

El veïnat denuncia, a més a més, que hi ha un altre tram d’escales al mateix barri, prop del Mercat de Ciutat Meridiana, que fa mesos que està fora de servei. Apunten el vandalisme com una de les causes dels continus problemes tècnics, “les escales mecàniques s’espatllen cada dos per tres i crec que, en part és perquè són exteriors i perquè les persones no les cuiden”, apunta un altre veí.

A banda de les escales que es troben fora de servei temporalment, veïns i entitats coincideixen a apuntar que hi ha altres ubicacions on caldria instal·lar-hi aquesta modalitat d’escales. El desnivell que hi ha en determinats punts del barri provoca una dificultat en la mobilitat.