JORDI JANÉ, conseller d'Interior "El cos de Mossos d'Esquadra, d'ofici, ha obert diligències policials per investigar aquest missatge, aquesta clara amenaça greu que el president de Catalunya ha rebut i que no es poden tolerar. Cada vegada més, diputats de diverses formacions polítiques, altres membres del govern, reben aquest tipus d'amenaces. Reben comentaris que inciten a l'odi."

Puigdemont va fer públic aquest diumenge el missatge de Facebook en què un usuari de la xarxa l’amenaçava de posar una bomba al seu cotxe. El president de la Generalitat el va qualificar de covard i ja va advertir que denunciaria els comentaris a la justícia. L’endemà d’aquests fets la policia catalana ja ha obert d’ofici diligències policials per investigar les amenaces i ha indicat que s’enviaran a la Fiscalia Especial de Delictes d’Odi i Discriminació.

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha qualificat els missatges d’intolerables i ha alertat que s’ha detectat un increment d’aquest tipus de comentaris que inciten a l’odi a les xarxes, tant entre els membres del govern com en diputats del Parlament, de tots els partits. Jané ha dit que “no són ni una ni dues, sinó diverses i per desgràcia és un fet que va en augment”.