violència vicaria Horta

La hipòtesi principal sobre la mort d’un pare i els dos fills al seu domicili d’Horta és que es tracti d’un cas de violència vicària. És el que han fet saber fonts dels Mossos d’Esquadra que investiguen el cas. La policia treballa amb la possibilitat que el pare matés els fills i després se suïcidés. El cas es manté sota secret d’actuacions.

El pare i els dos fills menors van aparèixer morts aquest dilluns al passeig Universal, 47, al domicili del progenitor. Van ser els Bombers els qui van esbotzar la porta de l’immoble a primera hora de la tarda, a petició dels Mossos, per una gran concentració de gas, i van localitzar els tres cossos.

Els pares no vivien junts i no hi havia antecedents de violència

La investigació es fa a càrrec del Jutjat d’Instrucció número 26 de Barcelona. Fonts judicials han explicat que entre el pare i la mare dels nens, que no vivien junts, no hi havia antecedents de violència. Va ser la mare dels nens la que va donar la veu d’alerta perquè no tenia notícies del seu exmarit, que no li havia tornat els fills després de les vacances de Nadal. A més, els menors tampoc no havien anat a l’escola aquell matí.