Perruqueria Spejos de Sarrià

Els Mossos d’Esquadra han identificat el jove que presumptament va matar un home a trets l’any 2019 en una perruqueria de Sarrià – Sant Gervasi. Segons fonts policials, el suposat autor de l’homicidi ara és mort. De fet, el diari ‘El Periódico’ publica que els Mossos l’han identificat després de cometre un altre homicidi a Tarragona aquest setembre i d’haver-se suïcidat en veure’s acorralat per la policia. Segons el rotatiu, els investigadors l’han pogut relacionar amb el cas de la perruqueria perquè l’arma utilitzada en tots els casos és la mateixa.

L’homicidi de Tarragona sembla que el podria haver comès dos anys després del crim a Barcelona el 2019. Els fets d’aquell any van passar la nit del 7 de juliol de fa dos anys, quan la víctima havia anat a la perruqueria Spejo’s, ubicada al passeig de Manuel Girona, a recollir la seva parella. Quan va entrar a l’establiment, que ja estava tancat al públic, un jove se li va abraonar al damunt i li va disparar. Els motius d’aquests homicidis es desconeixen i, de fet, la investigació continua oberta i sota secret d’actuacions.

Segons ha avançat ‘La Vanguardia’, els Mossos tenien un retrat robot del presumpte autor i sabien que havia marxat a Tarragona després del crim a la perruqueria però no ha estat fins dos anys després que l’han pogut identificar.