Els Mossos d’Esquadra han detingut un home a qui acusen de robar un vehicle valorat en 239.000 euros d’un concessionari de Sants-Montjuïc. L’home ha abandonat el vehicle davant l’hotel Miramar, a Montjuïc, i s’ha amagat en una zona de matolls, on ha estat detingut.

Segons ha informat la policia catalana, un agent fora de servei ha detectat, aquest dimarts al migdia, a prop d’un concessionari un home que ha identificat com un lladre de cotxes conegut. Ha donat l’alerta a comissaria i, quan juntament amb dos agents de paisà més han entrat a l’establiment per parlar-ne amb el responsable, han sentit com un cotxe sortia a tota velocitat del local. Els Mossos expliquen que el vehicle ha fugit per la vorera i alguns vianants han hagut de saltar per esquivar-lo, tot i que ningú ha resultat ferit.

La policia ha aturat el cotxe a Montjuïc i el conductor ha sortit corrents, ha saltat un mur de quatre metres i s’ha amagat en una zona de matolls. Ha estat allà, on amb l’ajuda dels Bombers de Barcelona, s’ha trobat l’home i se l’ha detingut.