Cotxe dels Mossos d'Esquadra

Un home ha estat resultat ferit arran d’un robatori amb violència a la via Laietana. Els fets es van produir aquest diumenge cap a les 21.45 h en aquest indret del districte de Ciutat Vella. Un grup de joves va encerclar el diplomàtic, a qui van fer caure a terra i van aconseguir robar-li un rellotge de luxe. La víctima ha resultat ferida lleu. És l’ambaixador de l’Afganistan a Espanya, segons ha avançat la Ser.

Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal d’esclarir els fets i identificar els autors del robatori, que van aconseguir fugir.

Una alt càrrec de Corea del Sud va morir després d’un robatori a Barcelona

La viceministra de Cultura de la República de Corea del Sud va morir com a conseqüència d’un robatori a la zona de Diagonal Mar. La representant coreana va rebre una estrebada d’un lladre que anava en moto.

Nou robatori amb violència aquest diumenge a Ciutat Vella

Aquest diumenge a la nit una altra persona ha resultat ferida arran d’un robatori amb violència a Ciutat Vella. Es tracta d’una dona gran que va rebre una estrebada a l’avinguda de Francesc Cambó cap als volts de les 21 h. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per localitzar l’autor dels fets.