El passat 23 de març els Mossos van detenir 10 persones d'aquest prostíbul. El propietari, cambreres i prostitutes del local. Els agents havien rebut quatre denúncies de clients que deien que els havien robat. Els Mossos van començar a investigar el desembre, expliquen que el personal del local podia haver drogat els clients per robar-los els diners en metàl·lic i amb la targeta de crèdit a través d'un datàfon. Aprofitant que estaven drogats els feien fora del local. Segons els Mossos, en un dels casos van arribar a robar fins a 4.500 euros. Els detinguts estan acusats d'estafa, robatori amb violència i delictes contra la salut pública. Dels 10 detinguts dos són a la presó i la resta ha quedat en llibertat, tots en espera de judici. Segons les advocades del propietari del prostíbul, la versió és ben diferent. Ja no hi ha ningú a la presó perquè un dels clients ha retirat la denúncia. Les advocades asseguren que és una mostra que les denúncies són falses. El propietari nega els fets, diu que ni s'hi consumien drogues ni es robava. Expliquen que el propietari va col·laborar amb els Mossos cedint les imatges de les càmeres de l'interior del local. El prostíbul fa temps que funcionava però l'actual propietari el va adquirir fa un any. Tot i el cas, es manté en funcionament.

La investigació es va iniciar arran de les denúncies de les víctimes, que després de contractar els serveis de prostitució i prendre’s una copa es començaven a trobar malament quan eren a l’habitació. Alguns dels afectats acabaven perdent el coneixement. Els detinguts aprofitaven aquest moment per robar diners a les víctimes i fer grans compres amb la targeta de crèdit. Les víctimes eren empeses a deixar el local, -situat al carrer de Sagués- desorientats i sense diners al carrer.

La majoria de detinguts són dones que exercien la prostitució o que treballaven de cambreres -d’entre 24 i 41 anys i de nacionalitats equatoriana, veneçolana i colombiana- i el responsable del prostíbul, un home d’origen alemany de 51 anys.

Els Mossos van fer anàlisis a les víctimes i van detectar elevades dosis de droga a la sang, com amfetamines, cocaïna, MDMA i benzodiazepines. La policia va escorcollar el local i va descobrir que 23 noies de les 43 que treballaven al local duien droga a sobre i se’ls ha aixecat acte per tinença d’estupefaents.

Els detinguts no tenien antecedents policials, i van passar a disposició judicial el 25 de març passat. El jutge va enviar a la presó dues de les detingudes i va decretar llibertat a la resta en espera del judici.