I tot plegat per una bossa d’aire fred que ha d’arribar a la península i que comportarà un augment general de la inestibilitat amb l’arribada del cap de setmana.

Aquest divendres tindrem sol a bona part de Catalunya. L’excepció la trobarem arran de mar, amb molts núvols baixos que deixaran un cel molt gris i fins i tot alguna petita gotellada.

Els mapes indiquen que l’aire fred arribarà dissabte i entrarà pel Pirineu, cosa que afavorirà una tarda de dissabte molt insegura i amb xàfecs i tempestes. Aquest aire fred aniria viatjant cap al sud i oest, on es podria formar una borrasca que complicaria el temps especialment al centre i sud de la península, i deixaria Barcelona al marge tant diumenge com dilluns. Així doncs, mapes en mà, els dies de més sol seran Diumenge i Dilluns de Pasqua.

El pronòstic encara podria canviar una mica. I és que aquestes bosses d’aire fred poden fer moviments molt erràtics que podrien canviar el pronòstic.  En tot cas, sembla que la inestabilitat per a la Setmana Santa no vol faltar a la seva cita gairebé anual.