L’accident ha passat als voltants de les 06.45 h. i ha obligat a interrompre el servei de la línia 1  fins a les 09.39 h, entre les estacions de  Marina i plaça de Catalunya, quan ha arribat la comitiva judicial.

Segons els Mossos d’Esquadra, entre tres i cinc persones haurien participat en la baralla. Ara, s’estan revisant totes les imatges de vídeo per intentar reconstruir les circumstàncies del succés, des de l’origen de la disputa, fins a la manera en com ha caigut la víctima a les vies del tren. Després de visionar les imatges i acabar de prendre declaració a possibles testimonis, la policia podrà determinar si s’ha tractat d’un homicidi imprudent o dolós.

El cadàver de la víctima ha estat traslladat a l’Institut Anatòmic Forense on se li practicarà l’autòpsia, que també aportarà dades sobre si el jove havia estat copejat o agredit amb alguna arma abans de caure a la via.

De moment, els investigadors han descartat que la baralla hagi estat de caràcter tumultuós, ja que tots els indicis apunten a que han estat entre tres i cinc els participants en la batussa. També creuen que no es tracta d’un enfrontament entre bandes juvenils, ja que les primeres imatges que s’han visionat dels participants no es corresponen amb persones que portessin indumentària o lluïssin estètica d’aquests grups violents organitzats.

De moment no hi ha detinguts.