XAVIER MONTAGUT, membre de la plataforma Aturem Eurovegas "Per impedir que l'únic parc agrari important i que encara produeix aliments a la vora de Barcelona sigui destruït per un projecte especulatiu."

La plataforma Aturem Eurovegas ha organtizat aquest dissabte la segona bicicletada popular per garantir un bon estat del delta del Llobregat i el Parc Agrari del Baix Llobregat, que es veurien afectats per la possible construcció del complex Eurovegas. Més de 200 persones han participat a la marxa que ha sortit de l’Eixample de Barcelona en direcció a Viladecans. Al llarg del recorregut han tallat vies de trànsit.

La Plataforma Aturem Eurovegas i Aliança per la Sobirania Alimentària Catalunya (ASAC-Bcn), ha organtizat la marxa des de Barcelona i altres municipis afectats de l’àrea metropolitana fins a Viladecans.

Els punts de sortida i arribada de la marxa bicicletada ha estat al carrer del Comte Borrell amb Consell de Cent. El recorregut de la marxa ha seguit pel Prat de Llobregat, Viladecans i ha finalitzat als terrenys del costat de les basses de Can Dimoni, on un tractor ha marcat unes lletres sobre el terreny. L’acte ha comptat amb la dinamització per a infants i un dinar popular. Durant la tarda de dissabte es preveuen xerrades i un concert acústic.