Aquesta és avui la indumentària més repetida. I entre els aficionats del Barça hi ha confiança en la remuntada a la Lliga i molt d'optimisme pel que fa aquesta nit.... ALÍ BEN ADDÍ "Cinco a cero. Una manita aquí en el Camp Nou. I luego al Chelsea, cuatro." PEPE GARCÍA "Yo creo que va a acabar 2-0 para el Barcelona." PABLO DELGADO "Yo pongo un 2-1. Yo creo que el Madrid marcará pero espero que ganemos." Amb la tranquil·litat de ser líders, els madridistes es conformarien amb un empat. JOSÉ LUIS MORENO "A mi me vale incluso empatar. Pero sí, supongo que el Madrid no va a ir muy fuerte a ganar y buscará un poco el empate también." El clàssic es viu a tot el món i els estrangers tampoc no se'l volen perdre. THOMAS OROYEA "Sóc aquí pel meu aniversari. És el clàssic i això és un regal. Estic molt content de ser aquí i espero que el Barça guanyi." El Barça Madrid també és un reclam per a molts bars. Però els qui no projecten el clàssic, avui tindran menys feina de l'habitual. LUÍS CASCÓN, encarregat del restaurant El Glop "Afecta un poquito cuando hay así partidos. Se nota un poquito que la gente no sale tanto como otros fines de semana." I les afectacions també arriben als teatres de petit format. AINA SALVADOR, relacions públiques d'Atrápalo "O bé el que fan és endarrerir o bé avançar l'hora de la funció o bé anul·len directament la funció i la canvien de dia o bé el que fan és llançar promocions amb un preu d'entrada molt baix." Un exemple: la funció de las noches del Club de la Comèdia, al Teatre Alexandra s'ha reprogramat per demà. Pel que fa a la mobilitat hi haurà més freqüència de pas de les línies L3 i L5 del metro. A més a més, hi haurà dues línies d'autobus especials, una des de la plaça Mossèn Cinto Verdaguer i l'altra des d'aquí; totes dues en direcció al Camp Nou.

El partit entre el Barça i el Madrid gairebé paralitzarà la ciutat durant 90 minuts a partir de les vuit del vespre. Aquest matí l’ambient ja es podia copsar a la rambla o a la plaça de Catalunya, on molts aficionats ja portaven la indumentària blaugrana. També es copsava que el clàssic és a tocar als bars que ofereixen el partit i que avui preveuen fer més caixa de l’habitual. A l’altra cara de la moneda, en canvi, hi ha els restaurants que no projecten l’encontre i que, almenys mentre es jugui el partit, tindran una assistència menor que la resta de caps de setmana.

Les afectacions també arriben als teatres, sobretots als espectacles de petit format. ‘Las Noches del CLub de la Comedia’, al Teatre Alexandra ha reprogramat la funció d’avui i l’oferirà demà. A la Sala Beckett, l’obra ‘Dinou’ s’ofereix avui a un preu de 6 € per atraure més públic. Tot i coincidir amb el clàssic, mantenen les funcions sonse canvis espectacles com ‘Campanes de Boda’, al Teatre Tívoli, o el monòleg de David Guapo al Club Capitol.

Pel que fa a la mobilitat es reforçarà el servei en les línies L3 i L5 del metro i hi haurà més personal a les estacions properes a l’estadi, les de Badal, Collblanc, Maria Cristina i les Corts. També s’incrementarà la freqüència dels autobusos L15, L43 i L56. A més a més, hi ha previst un dispositiu amb dues línies especials entre la plaça de Catalunya i el Camp Nou i la plaça de Mossèn Cinto Verdaguer i el camp del Barça.