moto

Un motorista de 47 anys ha mort el matí d’aquest divendres en un accident de trànsit amb un turisme a Sant Martí. En concret, al barri de Diagonal Mar i el Front Marítim. El sinistre ha passat poc després de les 7.30 hores a l’altura del passeig de Garcia Faria i el carrer de Bac de Roda.

Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, fins al lloc dels fets s’hi han traslladat unitats de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Vuitè accident mortal de moto del 2022 a Barcelona

Aquest és el vuitè accident mortal de moto produït a Barcelona aquest 2022. L’últim va ser el dimecres 20 d’abril a la Diagonal. Els dos anteriors van succeir en menys d’una setmana: el 16 d’abril una dona de 26 anys va morir al carrer d’Aragó i, uns dies abans, el 13 d’abril, un motorista de 47 anys va perdre la vida a Nou Barris. La resta d’accidents mortals en moto van ser el 3 de gener al carrer d’Aragó; el 21 de gener, a l’avinguda del Carrilet; el 7 de febrer, a l’Eixample, i, el 7 de març, a la ronda del Mig.

A més, aquest any cal afegir-hi la mort una vianant que va ser atropellada per un autocar a la Gran Via. Durant el 2021 es van registrar 12 víctimes portals de trànsit i vuit circulaven en moto.