Un home de 50 anys ha mort aquest dimecres en un accident de trànsit a Barcelona. El sinistre s’ha produït cap a les tres de la tarda a l’altura del número 649 de l’avinguda Diagonal, i s’hi han vist implicades dues motocicletes.

Efectius de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana de la ciutat s’han adreçat a l’indret, així com efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Segons indica l’Ajuntament, aquesta és la vuitena víctima mortal en sinistre de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest any, setena en accident de moto. El consistori ha lamentat la mort i ha traslladat el condol a la família i amistats. Alhora ha refermat el compromís per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit.

Setè accident mortal de moto del 2022

Aquest és el setè accident mortal de moto produït a Barcelona aquest 2022. Els dos últims van succeir en menys d’una setmana. El 16 d’abril una dona de 26 anys va morir al carrer d’Aragó i, uns dies abans, el 13 d’abril, un motorista de 47 anys va perdre la vida a Nou Barris. Els anteriors van ser el 3 de gener al carrer d’Aragó; el 21 de gener, a l’avinguda del Carrilet; el 7 de febrer, a l’Eixample, i, el 7 de març, a la ronda del Mig. A més, aquest any cal afegir-hi la mort d’una vianant que va ser atropellada per un autocar a la Gran Via. Barcelona, per tant, ja són vuit morts en sinistres de trànsit aquest any. Durant el 2021 van ser 12 i vuit circulaven en moto