De la porta de la discoteca, en aquest interior d'illa, fins a l'accés per l'avinguda Diagonal, l'entrada principal de la sala Bikini acostuma a estar molt vigilada pels membres de seguretat del local. Per això l'apunyalament mortal s'ha produït a uns metres de distància, als voltants del centre comercial L'Illa. L'origen de l'agressió ha estat una baralla entre dos grups de joves a la sortida de la discoteca. La víctima ja estava malferida quan els serveis d'emergència l'han intentat reanimar a l'altra banda de la Diagonal, al costat muntanya. Eren les 6 del matí. JOSÉ ANTONIO SÁNCHEZ, testimoni "Estaba tumbado en el carril taxi y bus y al lado había coches de policía, los mossos, coches camuflados de la policía y bastante gente. Y unos chicos que debían ser amigos o algo del que estaba ahí, porque estaban muy alterados." L'enfrontament ha començat a dos quarts de sis, més o menys l'hora que la sala tanca les portes. Segons un encarregat del local, les matinades de dijous la discoteca s'omple d'aficionats a la música hip-hop ja que s'hi fan festes dedicades a aquest gènere. La víctima, que tenia 26 anys i era veí de Barcelona, ha mort finalment a l'hospital, després de ser traslladada amb una ferida d'arma blanca. De moment no hi ha detinguts. Els Mossos d'Esquadra estan ara intentant identificar les persones que han participat en la baralla.

La patronal de l’oci nocturn, Fecasarm, ja ha anunciat que es presentarà com a acusació particular en aquest cas, que ha assenyalat que és “aïllat i excepcional”. A més, ha anunciat que demanarà al Departament d’Interior més inversió en campanyes de conscienciació per evitar que es repeteixin situacions similars. La patronal també ha recomanat a la discoteca afectada que es personi com a acusació particular, i que ” li reclamin danys i perjudicis que li han causat”.

L’apunyalament s’ha produït als voltants del centre comercial, a uns metres de l’accés a la discoteca, que acostuma a estar molt vigilat per membres de seguretat del local. Segons ha explicat a BTV un empleat de la neteja d’un edifici pròxim, a les sis del matí, quan entrava a treballar, ha vist com els serveis d’emergència intentaven reanimar la víctima amb un desfibril·lador, ja al costat muntanya de l’avinguda Diagonal. “Estava estirat al carril bus i al costat hi havia cotxes de policia i força gent. I uns nois que devien ser amics del que estava allà perquè estaven molt alterats”, ha assegurat José Antonio Sánchez.

Un treballador de la mateixa sala Bikini ha explicat també que les matinades de dijous, els clients habituals de la discoteca són aficionats a la música hip-hop, ja que s’hi fan festes dedicades a aquest gènere, com anuncia la pàgina web de la sala.

Amb el d’avui ja són diversos els morts per homicidi enguany a la ciutat. En l’últim, una dona va ser-ne la víctima i se’n va detenir el marit, que presumptament la va degollar. No fa ni dues setmanes d’aquest crim. Un altre apunyalament va tenir lloc a finals de gener al carrer de la Reina Amàlia, al barri del Raval, després d’una suposa discussió per motius de drogues. Dies abans, havia causat alarma l’assassinat d’un home al carrer dels Mirallers. El principal sospitós va ser identificat i detingut per aquest homicidi després de ser arrestat per una altra acció delictiva.