Un home de 32 anys ha mort després que un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que es trobava fora de servei, el fes caure de la bicicleta quan fugia amb un mòbil robat. Els fets, segons ha avançat el Tot Barcelona i ha pogut confirmar betevé, es van produir dimarts 3 d’agost a prop de la Ciutat de la Justícia. En concret, als entorns de la benzinera Petrocat de la Gran Via.

En aquell punt, un individu en bicicleta va prendre el mòbil d’una noia que, immediatament, es va posar a cridar. Els crits van alertar un agent fora de servei de la policia barcelonina que hi va sortir al darrere i, en enxampar-lo, van caure tots dos a terra.

Ja hi ha diligències obertes i el cas està en mans del jutge

Arran de la caiguda, l’home va ser ingressat a l’Hospital de Bellvitge en estat molt greu, on ha acabat perdent la vida. Segons els Mossos d’Esquadra, en relació a aquest cas ja hi ha diligències obertes. Expliquen que s’ha recopilat tota la informació de testimonis o de càmeres de seguretat i que ja s’ha traslladat al jutge que, a partir d’ara, ha de dictar les passes a seguir.