Un espai públic genera molèsties a veïns i comerços a la cantonada del carrer de Cristóbal de Moura i la rambla de Prim. Està cobert amb terra i els murs de contenció existents no cobreixen tota la superfície de sorra. Quan plou, l’aigua porta la terra fins a la vorera i, fins i tot, dintre dels establiments del davant. També hi ajuda el pendent que hi ha a la zona. L’associació de veïns reclama una solució. Proposen que es reurbanitzi l’espai i s’hi instal·li, per exemple, una zona de gimnàstica per a gent gran.

Molèsties a veïns i comerços

José Luis Martínez és un dels comerciants afectats. Cada matí a primera hora, passa l’escombra per la vorera de davant del seu comerç ja que, explica, s’omple de sorra provinent de l’espai públic que hi ha just enfront. Assegura que la situació s’agreuja quan plou ja que el mur de contenció no arriba fins al final i el pendent existent porta l’aigua i la terra cap als edificis. Solange Zafra, propietària d’un bar a tocar, comenta que en reiterades ocasions el fang que es produeix li entra dins del negoci.

Els veïns proposen fer un parc d’exercicis

L’Associació de Veïns del Maresme ha denunciat la situació a l’Ajuntament en diverses ocasions. Adverteix que, fins i tot, ha proposat al consistori una solució concreta. Considera que el més apropiat seria construir un espai perquè la gent gran pugui fer exercici ja que no n’hi ha cap a la zona. En qualsevol cas, denuncia que, a més, la deixadesa actual de l’espai propicia les conductes incíviques. Adverteix que s’ha convertit en un pipicà.