Els Mossos d’Esquadra han detingut a les 3.15 d’aquest divendres un presumpte piròman acusat de provocar set incendis de matinada. Tots s’han produït al districte de Sant Andreu i han afectat cinc cotxes, set motos, dos contenidors i també algunes façanes d’edificis, així com rètols de botigues. Això sí, no s’han produït ferits. Els Mossos han rebut el primer avís a les 2.40, i després s’han anat succeint la resta de focs, que ha obligat a mobilitzar nombroses dotacions dels Bombers, fins a 13. Tot i que l’Ajuntament ha assegurat en un primer moment que el pic de feina l’havien tingut entre les 5 i les 5.30, després ha rectificat: totes les sortides per extingir els incendis s’han fet entre les 2.27 i les 3.05.

Al carrer de Bartrina, a Sant Andreu, algunes de les motos que hi havia aparcades a la vorera han quedat totalment calcinades.

Moto cremada piròman Sant Andreu

Moto cremada piròman Sant Andreu

També alguns vehicles del mateix carrer Bartrina han quedat molt afectats per l’incendi.

Interior cotxe cremat piròman Sant Andreu

Una mica més enllà, al passeig de Santa Coloma, a tocar de l’avinguda Meridiana, també han aparegut vehicles calcinats.

Cotxe cremat piròman Sant Andreu

La detenció s’ha produït “in fraganti” just quan l’home, de 37 anys, estava a punt de causar un nou foc al carrer del Pare Manyanet, al barri de la Sagrera. Prèviament, l’home suposadament també havia provocat un altre incendi al carrer Gran de Sant Andreu.

Cotxe cremat piròman Sant Andreu

Cotxe cremat Sant Andreu
Foto: @TeresaBerni100