A l’acte també han estat presents, entre d’altres, la presidenta del Parlament, Carme Forcadell; els consellers d’Empresa, Jordi Baiget; Exteriors, Raül Romeva, i Justícia, Carles Mundó; els tinents d’alcalde de Barcelona Gerardo Pisarello i Laia Ortiz; el coordinador del PP català, Xavier García Albiol; els líders de CiU i del PSC a Barcelona, Xavier Trias i Jaume Collboni, i el líder de JxSí al Parlament, Jordi Turull.

Després de l’acte, el president Carles Puigdemont ha expressat el seu condol i el de tot Catalunya a les famílies i a la comunitat universitària i ha agraït la feina dels professionals i voluntaris que han participat en les tasques de suport a les víctimes. En la mateixa línia, el rector de la UB, Dídac Ramírez, ha dit que el món universitari farà tot el possible per pal·liar el dolor dels familiars. L’alcaldessa, Ada Colau, ha afirmat que tots els accidents són tràgics, però que quan afecten joves estudiants colpeix més perquè les víctimes “tenien tota la vida per endavant”.

Els representants de les institucions , així com molts ciutadans i estudiants universitaris, han signa el llibre de condol habilitat a la Universitat de Barcelona,  que estarà obert fins dimecres a les 22 h.